Als u ons een meubel wilt laten maken, vragen wij u om summiere omschrijving van het te ontwerpen meubel. Op basis daarvan kunnen we al een offerte uitbrengen.

In eerste instantie hoeven wij van u alleen de maten en het gebruiksdoel te weten om te kunnen offreren. De vormgeving van het meubel dat u laat maken is dan nog niet van belang. Het ontwerp bespreken we uitgebreid in de volgende fasen.

Overleg bij u thuis

Nadat u de offerte als uitgangspunt heeft goedgekeurd, volgt, als u dat wenst, een huisbezoek. Bij dat bezoek doen we de inmeting en bespreken we de wensen.
Het kan een compleet nieuw ontwerp worden, of een aangepaste versie van onze meubelen. We delen onze ervaring, en komen zo tot een bepaalde vormgeving.

Bespreken technische tekening

De wensen worden vertaald in een driedimensionale tekening die wij in overleg met u vervaardigen. Nadat we hierover overeenstemming hebben bereikt, willen we graag alle details persoonlijk doorspreken en vastleggen.

Productie van het meubel

Na deze fase wordt het meubel in productie genomen. De levertijd is in de regel twee à drie maanden. Soms kunnen we het sneller leveren.

Levering van uw meubel

Zodra het meubel klaar is, maken wij een afspraak met u om het af te leveren en te monteren.

boekenkast laten maken

Een meubel laten maken van A tot Z

meubel laten maken: technische tekening vooraanzicht boekenkast met glazen deuren
Meubel laten maken: technische tekening frame boekenkast
meubel laten maken: technische tekening boekenkast in hoek
meubel laten maken: technische tekening boekenkast met la
boekenkast laten maken