Van Broertjes is een echt familiebedrijf. Het is opgezet door meubelontwerper Vincent Broertjes. Andere medewerkers: zijn broer en twee broers in Indonesië.

ons familiebedrijf

Binnen ‘Van Broertjes’ is Vincent Broertjes het creatieve brein en initiatiefnemer van ons bedrijf. Maar is het toeval dat hij in Nederland wordt bijgestaan door zijn broer Erwin? En dat het atelier in Indonesië wordt gerund door twee broers, Bung en Puger? En de vertaling van Bung weer broer is?

Vincent Broertjes

Vincent is afgestudeerd aan de Rietveld Academie. Hij begon als fotograaf in de reclamewereld, waar hij zijn oog voor behoeften en wensen van klanten kon aanscherpen. Zijn liefde voor het ambacht van meubelmaker weet hij te combineren met een passie voor nieuwe ontwikkelingen: in vormen, fabricage en materialen. Dit resulteert steeds in onderscheidende oplossingen voor uw interieur.

Erwin Broertjes

Erwin is verantwoordelijk voor de technische aspecten van het bedrijf en de ‘aftersales’. Hij levert onze meubelen op tijd bij u af, zorgt voor een precieze montage en afstelling en geeft u het juiste onderhoudsadvies.

Meubelontwerper Vincent Broertjes in zijn meubelatelier

de werkplaats overzee

Een gespiegelde organisatie hebben wij opgezet voor de eigen werkplaats op Java / Indonesië, waar Bung en Puger een vergelijkbare taakverdeling hebben. Wij voelen ons zeer betrokken bij de 30 gezinnen die op Java van ons afhankelijk zijn. We kennen bijna alle leden van de families. Duurzaam ondernemen is voor ons geen marketingverhaal, maar voelt als de zorg van een goede huisvader voor zijn directe omgeving.